Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest fenntarthatósági gyakorlatának rangos elismerése

2024. január 25.

Kempinski Hotel Corvinus Budapest nemrégiben elnyerte az EarthCheck ezüst fokozatú minősítését, a magas fenntarthatósági normákat elismerő tanúsítványt. Az EarthCheck a világ egyik vezető üzleti csoportja, amely a turisztikai ágazat szereplőinek nyújt tanácsadási és tanúsítási szolgáltatásokat a környezetbarát gyakorlatukra vonatkozóan, a hulladékcsökkentéstől kezdve az energiahatékonyságon át a víztakarékossági intézkedésekig.

    „Az EarthCheck ezüst fokozatának elérése megerősít bennünket abban, hogy jó célokat tűztünk ki magunk elé, és hogy folyamatosan fejlődünk a környezettudatos működés terén. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés mellett és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb gyakorlatokat alkalmazzuk környezetünk megőrzéséért.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.

    A katasztrofális éghajlatváltozás elkerülése érdekében a világnak az iparosodás előtti szinthez képest max. 1,5°C-ban kell korlátoznia a globális hőmérséklet-emelkedést. Ma már 1,1°C-nál tartunk és érezzük is ennek hatását, ezért igyekezni kell, hogy ne jussunk el abba a  fázisba, amikor már nem lehet megállítani a klímakatasztrófát. Az idegenforgalmi ágazatnak kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy megvédje azokat a környezeti és kulturális értékeket, amelyek az utazókat a világ különböző desztinációiba vonzzák.

    Stewart Moore, az EarthCheck vezérigazgatója és alapítója szerint a Kempinski Hotel Corvinus Budapest a szállodák között vezető pozíciót foglal el a fenntarthatóság terén.

    Az EarthCheckkel partnerségben a Kempinski Hotel Corvinus Budapest más iparági vezető cégekkel együtt érdemi lépéseket tesz a bolygónkat érintő nagyon is valós problémák megoldása felé.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO