Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A hummus varázsa - Különleges reggeli élmény május 12-én

2024. május 09.

A hummus, mint ikonikus étel, nemcsak táplálja, hanem kultúrát és közösséget is teremt. A sokszínűségében rejlik az igazi varázsa, amelyet egy különleges reggeli keretében ünnepelhetünk.

    Mi lenne a világgal hummus nélkül? Talán jobb nem is belegondolni. Azt, hogy a számtalan ország gasztronómiájában megtalálható hummus honnan is eredeztethető pontosan, már szinte lehetetlen lenne felkutatni. Azonban egy dolog biztos: egy tál friss, krémes csicseriborsó mindig felteszi a napunkra a koronát.

    Május 12-én a Széll Kálmán téren, a nyári szezon előtti utolsó Ping reggeli egy délelőtti óda lesz a hummushoz, ahol bemutatkozik az étek ezer arca és néhány a sok variációs lehetőség közül. Ha ez nem lenne elég, május 13-án, a hummus világnapján pesti Dobrumba étteremben folytatódik a lakoma.

     Az esemény alatt különleges hummus-választékban lehet része az oda érkezőnek.

    Az alábbi hummus alapok választhatóak: a hagyományos Hummus tahini, a különleges Vöröslencse hummus vagy a gazdag Hummus massabacha. Továbbá, számos izgalmas feltét is szerepel a kínálatban, mint például tojás, sumacos káposztasaláta, fermentált zöldségek, izraeli saláta, sült koktélparadicsom, kemencében sült zöldségek vagy köfte.

    Természetesen, nem maradnak ki a repertoárból a Ping Reggeli klasszikusai sem, a Hummus Sabich, a Rumba Bowl vagy a Joghurt granola bowl.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO