Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A Francia Intézet idén ismét utcabállal készül a nemzeti ünnepre

2023. július 07.

Július 15-én ingyenes koncertek, építészeti műhelyfoglalkozások és éjszakába nyúló zenés-táncos mulatság tölti meg az épület előtti teret.

A jó hangulatot idén a francia gasztro-vásár is fokozza: raclette-et, sajtot, péksüteményt, bort és más finomságokat is kóstolhatunk. Délután a KözMű – Közös Műhely Szövetkezet tart építészeti, barkácsoló foglalkozást gyerekeknek és felnőtteknek Eiffel halálának 100. évfordulója alkalmából. A workshop központi témája az Eiffel-torony lesz. Az este beköszöntével a chien noir művésznéven zenélő francia zongorista pop koncertjére kezdhetünk táncolni.

Színpadra lép egy különleges magyar-francia duó az Ephemer. Zenéjükben a jazz és sanzon latinos világa merészen ötvöződik különféle világzenei elemekkel. Az énekesnők, Caussanel Izabella és Orbay Lilla magyarul, franciául és angolul is énekelnek majd. Az intim légkört egy táncos buli váltja fel, amikor Soldier P és lemezjátszói szolgáltatják majd a talpalávalót. Az utcabál utolsó fellépőjeként Florentin Mochet fogja mixelni house szettjeit, természetesen az utóbbi évtizedek nagy francia slágereit is felvonultatva.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO