Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A Four Seasons Gresham Palace rangos díjat nyert a Condé Nast Traveller Aranylistáján

2024. január 09.

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest kiváltságos helyet szerezett a Condé Nast Traveller 2024-es Aranylistáján, a világ és Európa egyik legjobb szállodájává választották.

     A Condé Nast Traveller globális szerkesztősége minden évben gondosan kiválasztja és összeállítja az Aranylisát, amely a világ minden tájáról származó kedvenc szállodáikat, üdülőhelyeiket és úti céljaikat mutatja be. Célja, hogy inspirálja és irányítsa az utazókat a rendkívüli utazási élmények keresésében az előttünk álló évben. 

    „Mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy szerepelhetünk a Condé Nast Traveller 2024-es Aranylistáján. Ez a rangos elismerés tükrözi egész csapatunk elkötelezettségét, amellyel kiemelkedő szolgáltatást és emlékezetes pillanatokat biztosítunk vendégeinknek. Megtisztelő, hogy egy ilyen tekintélyes kiadvány a világ egyik legjobb szállodájaként ismeri el a Four Seasons Hotel Gresham Palotát.” - mondta Thibaut Drege, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest vezérigazgatója. 

   A 2024-es Aranylista a Four Seasons Gresham Palace Budapestet  is a világ legjobb szállodái közé emelte, hiszen mércét szab a páratlan luxust kereső, különleges utazási élményekre vágyó utazóknak.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO