Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A chocoMe 5 díjat nyert a Great Taste Awardson

2017. szeptember 01.

A chocoMe folytatja világhódító útját: legutóbb összesen öt díjat zsebelt be a londoni székhelyű Great Taste Award megmérettetésen: egy háromcsillagosat, egy kétcsillagosat és három 'egycsillagot'.

A chocoMe a Great Taste Award versenyek történetében az első hazai csokoládémanufaktúra, amelynek elsőként sikerült háromcsillagos győzelmet elérnie. Ez a teljesítmény azért is számít rendkívülinek, mert a szigorú zsűrizésből adódóan a benevezett 12.366 termékből mindössze 165 kapott háromcsillagos minősítést. A rangos nemzetközi versenyen különböző termékkategóriában nevezhetnek a pályázók.
 
A manufaktúra összesen nyert egy háromcsillagot, egy kétcsillagot és három egycsillagot. Úgy tűnik a világ legnagyobb és legszigorúbb ételkóstoló versenyének gasztroítészeit is lefegyverezték a magyar manufaktúra által megalkotott eszményi csokoládécsodák.
 
A három csillagot elért győztes a chocoMe Raffinée egyik íze, a Mogyorós tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemont-i mogyoró. Ez a chocoMe első olyan csokoládéja, amely más csokoládét értékelő nemzetközi szakmai versenyen is és a Great Taste Awardon is aranyérmet/három csillagot szerzett, így hivatalosan a chocoMe legkiválóbb termékfejlesztésévé vált.
Az alapján, hogy a pink grapefruithéj és a venezuelai étcsokoládé mágikus találkozásából született ízvarázslat is érmet szerzett, elmondható, hogy a chocoMe mind az öt Voilé íze díjnyertes lett különböző nemzetközi szakmai versenyeken.
 
A 2017-es Great Taste Award chocoMe győztesei:
A chocoMe egy csillagot nyert termékei:
chocoMe Entrée (BL101) Valrhona 32% Szőkecsokoládé - Maldon só - Fekete szezám - Szicíliai mandula
chocoMe Entrée (BL105) Valrhona 32% Szőkecsokoládé - Fekete só – Pekándió - Kesudió
chocoMe Voilé (VL105) Kandírozott pink grapefruithéj venezuelai étcsokoládéval bevonva
 
A chocoMe két csillagot nyert terméke:
chocoMe Raffinée (RF112) Tonkababos szőkecsokoládéval és kakaóporral bevont karamellizált makadámdió
 
A Great Taste Award oldalán olvasható vélemény a termékről:
„A csokoládé, amely ízekkel teli utazásra hív. Minden egyes rétege finomabb és finomabb, ahogy fokozatosan megízleled: a tonkabab és fahéj lágy, meleg érintései, a csokoládé krémessége mielőtt a makadámdióba harapnál. Igazán egyedi és nagyszerű élmény.”
 
 
A chocoMe három csillagot nyert terméke:
 
chocoMe Raffinée (RF110) Mogyorós tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró
 
A Great Taste Award oldalán olvasható vélemény a termékről:
„Csokoládé és mogyoró, valódi wow faktorral - a mogyoró erőteljesen pörkölt és nagyon jó ízű, a csokoládé kiváló, selymes, és a szájban feloldódva egy gondolatnyi őrölt kávé íz is felbukkan benne.”
 
 
Ezzel az újabb kiemelkedő eredménnyel immár 44 nemzetközi szakmai versenyen elért sikert tudhat maga mögött a chocoMe, amelynek titka nem csak a különleges alapanyagok és technológiák alkalmazásában rejlik, hanem a felejthetetlen ízek iránti szenvedélyben és a magas minőség iránti elkötelezettségben, amely hazai és nemzetközi szinten is példaértékű jelenség.
 

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO