Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A budapesti nyár legforróbb buliján Forma 1-es pilóták, sztárok és több száz vendég ünnepelte együtt a 33. Forma Magyar Nagydíj hétvégéjét

2018. augusztus 06.

Immár hatodik éve adott otthont a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace a THE HEINEKEN GR1D CLUB™ IN FUSION WITH HUBLOT Budapest eseménynek, amely a 33. Forma 1®-es Magyar Nagydíj után került megrendezésre a Heineken, a Hublot és a Belvedere támogatásával.

A nyár legforróbb bulijában a vendégeknek lehetőségük volt a száguldó cirkusz olyan prominens alakjaival ünnepelni, mint a 2018-as F1® Magyar Nagydíj győztes Lewis Hamilton (Mercedes AMG Petronas), Daniel Ricciardo (Aston Martin Red Bull Racing), Nico Hülkenberg (Renault Sport Formula 1® Team), Stoffel Vandoorne (McLaren F1® Team), Carlos Sainz (Renault Sport Formula 1® Team), Esteban Ocon (Sahara Force India F1® Team), Marcus Ericsson (Sauber F1® Team) Charles Leclerc (Sauber F1® Team) és Pierre Gasly (Scuderia Toro Rosso Honda). A hírességek mellett számos hazai sztár, úgy mint Talmácsi Gábor, korábbi gyorsaságimotor-versenyző és MotoGP világbajnok, Árpa Attila filmrendező és produder, valamint Világi Péter és Czollner Gyula sportriporter is részt vett az eseményen.

A felejthetetlen hangulat garantált volt, hiszen a szórakoztatásról szambatáncosok és a Belvedere táncművészeinek különleges előadása gondoskodott. A lemezjátszók mögött a Red Bull Racing hivatalos lemezlovasa EROK, illetve a Buddha-Bar Budapest rezidense, DJ Mada mellett két gyönyörű hölgy, a Ying Yang partik rezidense DJ Lia és a világhírű model DJ Petra Silander pörgették a lemezeket hajnalig. DJ Tony pedig a Buddha-Bar teraszán gondoskodott a jó hangulatról. A kora reggelig tartó party vendégei prémium italok és az ázsiai fúziós konyha ételkülönlegességei mellett élvezhették az év egyik legnagyobb buliját, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodtak Budapest legsikkesebb klubjában.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO