Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A 100 legjobb magyar borral vár a Winelovers szeptemberben

2022. augusztus 10.

A Winelovers borverseny nemzetközi színtérre lépett, de a 100 legjobb magyar bort idén is kiválasztották, és természetesen a Winelovers 100 nagykóstoló sem maradhat el. 

2022-ben az új hazai szervezésű borversenyen, a Winelovers Wine Awards-on nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri kóstolta a borokat, köztük olyan nevek, mint Essi Avellan MW, Rose Murray Brown MW, Elizabeth Gabay MW, Lenka Sedlackova MW, Czinki Tamás, egyetlen Master Sommelier-énk, valamint számos borkereskedő, sommelier és borszakíró, és természetesen a hazai szakma krémje. Ezért is figyelemre méltóak az eredmények, hiszen a legnagyobb rutinnal, széleskörű rálátással rendelkező zsűritagok pontozták a beküldött tételeket.

Winelovers 100 Nagykóstoló a hazai legszebb eredmények összefoglalóját adja a résztvevőknek: a legtöbb pontot elért palackokat bontja fel a vendégeknek szeptember 17-én a Corinthia Hotel Budapest báltermében.

A TOP100-as lista borai mellett, amelyben többnyire száraz fehér-, és vörösborok, valamint természetes édes borok szerepelnek, felvonul a további 54 kategóriagyőztes bor is, így a könnyedebb illatos fehérborok, a rozé-, és a pezsgők kedvelői sem maradnak majd szomjasak.

Az esemény és a résztvevő pincészetek listája itt tekinthető meg.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO