Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

7. Paloznaki Jazz Piknik

2018. augusztus 02.

Ma a csillagok alatt, Jamie Cullum lendületes zongorajátékával indul a 7. Paloznaki Jazzpiknik. Aki a nyár leghangulatosabb fesztiválját keresi, évek óta Paloznakon találja magát, ahol a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a „nagykoncert” élményig minden megvan, csak éppen közben ki sem kell mozdulnunk az apró, de annál színesebb balatoni faluból.

Idén a fesztivál vendége többek között az Electro Deluxe, a Kraak & Smaak, a SOUL II SOUL ft Jazzie B & Caron Wheeler, a Geszti+Jazz+Az+Lányok, Radics Gigi, Malek Andrea, a Soul Surge, Barabás Lőrinc...3 nap alatt több mint 20 zenei produkcióra kerül sor, egy kőhajításnyira a Balatontól.

Az idei évben a fesztivál Fábián Julira is emlékezik. Juli szerepe a kezdettől fogva fontos volt a piknik életében, személyisége és energiája része volt és marad a fesztiválnak. "Az énekesnő a Jazzpiknik kezdete óta hajtóerőnk és múzsánk volt, így az emlékére a korábbi kis színpadot, ahol anno Juli debütált nálunk, átkereszteltük Fábián Juli színpadra. A színpad avatás családias keretek között fog zajlani, melyre szeretettel várunk. Juli barátai, zenésztársai emlékeznek, majd ez után a nagyszínpadé a főszerep, hiszen egy emlékkoncerttel is készültünk, ahol Fábián juli dalai és feldolgozások hangzanak majd el. Velünk lesz Tóth Vera, Big John Whitfield, Carl Avory, MC Kemon, Zoohacker és zenekara, Delov Jávor és DJ Q-Cee is." - mondják a szervezők.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO