Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

6 év után újra Budapesten koncertezik Mark Knopfler!

2019. június 17.

Mark Knopfler, a világ egyik legjobb gitárosa 6 év szünet után vadonatúj turnéjával visszatér hozzánk, és július 9-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában!

Mark Knopfler, minden idők egyik legsikeresebb előadója, hosszú kihagyás után újra turnézik Down The Road Wherever címmel megjelent új albuma anyagával, amelyet a legnagyobb szóló sikereivel és a legendás Dire Straits slágerekkel egészít ki. A koncertkörút áprilisban indult Barcelonában, az európai etap júliusban zárul Veronában, majd augusztus – szeptember folyamán az észak-amerikai kontinensen folytatódik.

Mint a világ egyik legnagyobb gitárosa, Mark Knopfler több mint 120 millió albumot adott el a Dire Straits korai éveitől mostanáig. A többszörös Grammy-díjas énekes és zeneszerző csípős szövegeit és merész gitártechnikáját kombinálva alkotta meg a Dire Straits nagy slágereit, a Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo And Juliet vagy a Walk Of Life dalokat. Producerként közreműködött Bob Dylan és Randy Newman albumainál is, csakúgy, mint számtalan filmzenéje esetében. „A dalaim azért készülnek, hogy előadjam őket. Imádom az egész folyamatot, dalokat írni egyedül, felvenni őket a bandával, de az egészben a legjobb, élőben játszani őket a közönségnek. Szeretem az egész cirkuszt, városról városra utazni, a többi zenésszel együtt létezni, ez számomra igazi öröm. Most is nagyon várom már!” - nyilatkozta Mark Knopfler új turnéja kapcsán.

 

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO