Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

2023 Readers’ Choice Awards – Az Aria Hotel Budapest a közép- és dél-európai régió legjobb szállodái közé került

2023. október 03.

A világ egyik legelismertebb turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler ma jelentette be az idei Readers Choice Awards díjazottjait, melyek között a világ legjobb szállodái, hajóútjai, országai, városai, üdülőhelyei, vonatai, légitársaságai, repülőterei, fürdői, szigetei, poggyász márkái, villái és utazásszervezői szerepelnek. Idén is toplistára került az Aria Hotel Budapest, mely 5. helyezést ért el a közép- és dél-európai szállodák között.

    A Condé Nast Traveler által alapított Readers’ Choice Awards a leghosszabb ideje működő és legrangosabb elismerés az utazási ágazatban, különlegességét pedig az adja, hogy az értékelések maguktól az utazóktól származnak. Idén több mint 520 000 egyesült királyságbeli és amerikai egyesült államokbeli olvasó töltötte ki az értékelést, átfogó képet adva a világ különböző tájain tett utazásaikról.

    „Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a vendégek iránti elkötelezettségünk maradandó benyomást tett a Condé Nast olvasóira, és ezzel ismét a világ legjobbjai közé kerültünk. Nagy megtiszteltetés a Condé Nast Traveler nemzetközi vendégvéleményeken alapuló elismerése, ez is megszilárdítja az Aria Hotel Budapest vezető szerepét Közép- és Dél-Európában. A Library Hotel Collection tagjaként nyolc éve vagyunk jelen a magyar piacon, az elmúlt évek sorozatos globális válságai érzékenyen érintették a szállodaipart, az Aria azonban nemcsak átvészelte a nehéz időszakot, de meg is erősítette pozícióját – fogalmaz a díj kapcsán Marx Ferenc szállodaigazgató.

    A New York-i Library Hotel Collection szállodacsoport budapesti tagja 2016-ban és 2018-ban aranyérmet szerzett a verseny közép-európai mezőnyében, 2017-ben ezüstéremmel díjazták a vendégek, 2019-ben pedig ötödik lett.

    A több mint három évtizede fennálló, számos díjjal kitüntetett Condé Nast Traveler az utazók körében a hitelesség szimbóluma. A több platformon megjelenő transzatlanti márkát egyedi hangvétele mellett olvasói releváns és inspiráló tartalmáért kedvelik. Az Egyesült Államokban és Egyesült Királyságban megjelenő luxus utazással foglalkozó orgánum komoly hagyománnyal rendelkező, olvasói értékelések alapján évente összeállított válogatásaiban szerepelni az egyik legmagasabb presztízsű elismerésnek számít az utazási szektorban.

    Az Aria Hotel a Library Hotel Collection szállodacsoport 2015-ben nyílt tagja. A tematikus hoteleiről és egyedi karakterű épületeiről ismert márka hangsúlyos New York-i és torontói jelenlét mellett Budapesten van jelen. A Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards régiós elismerése az Aria Hotel Budapest hatodik rangos díja. 2017 januárban a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards-on a Világ Legjobb Szállodája címet nyerte el a legnagyobb utazási oldal látogatóinak értékelései alapján. Az utazási szektor egyik legjelentősebb elemzője, a ReviewPro pedig a világ hatodik legjobb egyéni luxusszállodájának választotta a budapesti Aria Hotelt 2,7 millió vendégértékelés elemzése alapján, míg az Ariat üzemeltető hotelcsoport, a Library Hotel Collection a világ elsőszámú kis luxusbrandje címet érdemelte ki. 2018 tavaszán a Condé Nast már külön értékelte az Aria Hotel Budapest tetőbárját is, a világ 10 legjobb tetőteraszának egyikeként megnevezve a High Note SkyBar-t. A hotelben található, 2015-ben Európa legjobbjának választott Harmony Spa a World Luxury Spa Awards 2018 versenyén Magyarország Legjobb Spa-ja díjat nyerte el.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO