Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

1000 fő feletti koncert a koronavírus idején?

2020. március 18.

Különleges koncerttel készül a Carson Coma a koronavírus okozta rendkívüli helyzet szabályozásaira való tekintettel.  A fiatal indie rock zenekar teljesen egyedülálló módon valódi koncertet ad az A38 Hajó fedélzetéről – live stream segítségével ezt azonban nem csak az üres hajónak, hanem minden érdeklődőnek, aki virtuálisan kíván jelen lenni az eseményen.

Az esemény nem csak egyszerű élő közvetítés egy próbateremből, nem egy stúdiófelvétel, hanem valódi klubhangulatban való megőrülés, ami egyben a Carson Coma első teljes hosszúságú koncertfelvételeként kerül fel az internetre. Ezt a zenekar történelmi eseményként fogja fel, hiszen a zeneipart érintő nehézségekhez alkalmazkodva igyekszik kielégíteni közönségigényeket a járvány idején: „Mi zenélhetünk, Ti táncolhattok, a köztes időben pedig a kommentjeitekre válaszolunk, történeteket mesélünk – szerelemről, barátságról, csalódásról és az élet apró örömeiről. Legyen ez a koncert egy ilyen apró öröm egy nehéz helyzetben, írjunk közösen történelmet, hurrá!” – áll a Facebook esemény leírásában. A koncert keretein belül tehát nem csak a klasszikus formában megismert állandó ’hevirokk’ rock szól majd, hanem beszélgetések a zenekartagokkal, a backstage-be való betekintés és egyéb, az együtteshez hű mókázások.

Az eseményre néhány nap alatt már több, mint 2500-an visszajeleztek, így könnyen lehet, hogy ez lesz a budapesti klubélet első 100 főnél több résztvevővel rendelkező koncertje a válsághelyzet idején.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO