Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Wang Mester Kínai Konyhája

Casual Dining
Ázsiai
Kínai
Wang Mester kínai mesterszakács birodalmában jártunk - és még sokszor vissza fogunk térni. Az ízek izgalmasak, a környezet esztétikus, könnyen megközelíthető, a séf pedig egy zsonglőr.
 
Wang zseniális konyhát visz: a szecsuán konyhára jellemző, csípős fűszerezésű, frissen, házilag készült, zamatos ételek egy része látványkonyhán készül, így a séf szorgos munkáját egészen közelről is figyelemmel kísérhetjük. Ha vannak a kedvenc fogásaink, és biztosan tudjuk, mire éhezünk és vágyunk leginkább, akkor is érdemes végigböngészni a teljes étlapot - ezt iPad segíti, illetve remek fotók. 
 
A magam részéről, életemben először kaptam kedvet a 100 éves tojás megkóstolásához. Gusztusos, szemrevaló köntösben érkeznek a tojásszeletek - selymes, lágy textúrát érzek a szájpadlásomon. Jázminteát iszom hozzá, és alig várom a többi fogást. Közben az enteriőrben gyönyörködöm: a tulajdonos gondosan válogatta össze a kézzel faragott bútorokat, ülőpárnákat - a székek méretesek, kényelmesek, vendégmarasztalóak, a tónusok sötétek - hosszú beszélgetésekhez, meghitt vacsorához is ideális környezet ez itt. Budapest szívében vagyunk, egy helyes zuglói utcában, mégis egy szempillantás alatt Kína kellős közepébe varázsolnak minket érzékeink.
 

 
Tesztelve: 2018. április 8
Milyen alkalomból:
Üzleti ebéd Randi Ünnep Születésnap
Férőhely
Benti férőhely 74
Jellemzők
Látványkonyha Látványkonyha
Különterem Különterem
WiFi WiFi
Házhozszállítás Házhozszállítás
Légkondicionálás Légkondicionálás
Wang Mester Kínai Konyhája
1146 Budapest, Gizella utca 46/A.
Hétfő-Péntek: 11:30-23:00
Szombat-Vasárnap: 12:00-23:00
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO