Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Sushi Sei

Fine Dining
Távol-Kelet
Japán
A Sushi Sei étteremben minden érzékére kiterjedő gasztronómiai élménnyel gazdagodhat. Az autentikus Japán konyhaművészet egyedülálló ízvilága Óbuda szívében teljesedik ki. A japán esztétikum itt kézzel fogható: modern, letisztult, elegáns környezetben fogyaszthatjuk az ellenállhatatlan falatokat, melyeket eredeti, kézzel festett porcelánedényekben szolgálnak fel. Érdemes fontolóra venni a hagyományos japán szeszes italok megkóstolását is.

Az étterem látványkonyhája Budapest legszélesebb sushi és sashimi válogatását sorakoztatja fel. A vendégek így könnyen betekintést nyerhetnek a keleti kultúra szakácsművészetébe, és figyelhetik, ahogyan a japán séf mindent frissen készít, különös gondossággal. A fedett teraszon is üldögélhetünk, egy lépésnyire az óbudai Promenád forgatagától.

Üzleti tárgyalások, hétköznapi business ebédek és vacsorák kedvelt színhelye az étterem két zárható szobája: ebben a miliőben minden adott egy sikeres üzletkötéshez. A hétvége pedig a családoké. A berendezett gyereksarok változatos elfoglaltságot biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és hamarosan gyerekprogramok is indulnak. Az étterem mélygarázsában zárt parkolók állnak rendelkezésre. Elindult az online rendelés és házhozszállítás is.
 

 
Tesztelve: 2018. július 12.
 
Milyen alkalomból:
Üzleti ebéd Randi Ünnep Születésnap
Férőhely
Benti férőhely 85 Terasz 12
Jellemzők
Terasz Terasz
Élő zene Élő zene
Gluténmentes Gluténmentes
Látványkonyha Látványkonyha
WiFi WiFi
Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség
Gyerekbarát Gyerekbarát
Akadálymentes Akadálymentes
Házhozszállítás Házhozszállítás
Catering Catering
Légkondicionálás Légkondicionálás
Sushi Sei
1036 Budapest Bécsi út 58.
Hétfő - Csütörtök: 12:00-22:00
Péntek - Szombat: 12:00-23:00
Vasárnap: 12:00-22:00
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO