Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Rosinante

Casual Dining
Magyar modern
Magyar tradicionális

Budapesttől  25 km-re, a Szentendrei-sziget déi csücskében, Szigetmonostoron bújik meg a Rosinante Stílusos Vidéki szálloda, mely 21 egyedien berendezett szobájával, gourmet éttermével és főzőtanfolyamaival is várja a vidéki romantikára vágyó vendégeket.


A Rosinante Étterem színvonalas, a teljes feltöltődést is garantáló gasztronómiai bázis.  Egész évben a szezon és a gasztronómiai trendek változását szem előtt tartó kulináris programokkal bűvölik el a vendégeket.  Az étterem tavasztól késő őszig kinyílik a kert felé, így a vendégek igazán élvezhetik a vidéki nyugalmat.  Étlapjuk rövid, mert fontosnak tartják a friss alapanyagok felhasználását.
Az étterem gyerekbarát, etetőszék, gyerekmenü, homokozó, játékok is várják a kicsiket, sőt vasárnaponként animátorok is foglalkoznak a gyerekekkel. A romantikus esküvőre vágyók is szívesen választják helyszínül a Rosinante Éttermet.
Különlegességük, hogy saját előállítású kézműves termékeket kínálnak, törekszenek a közeli bio gazdaságokból, őstermelőktől beszerezni az alapanyagokat, a főzőiskolát vezetnek és több vidéki éttermet is összefogó mozgalmukkal az igényes és “stílusos” vendéglátást képviselik.


 

Tesztelve: 2018. szeptember 16.

Milyen alkalomból:
Randi Reggeli Ünnep Születésnap
Jellemzők
Terasz Terasz
Kutyabarát Kutyabarát
WiFi WiFi
Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség
Gyerekbarát Gyerekbarát
Légkondicionálás Légkondicionálás
Rosinante
2015 Szigetmonostor, Szentendrei-sziget hrsz: 057/2
Hétfő - Szombat: 12:00-20:00
vasárnap: 12:00-19:00
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO