Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Millennium da Pippo

Casual Dining
Olasz
Mediterrán

A szerényen berendezett Millennium da Pippo étterembe lépve, a vendégek a kisföldalatti nem létező Rózsa utcai megállójában érezhetik magukat. A kockás abroszok, a gerendáról lógó pármai sonkák és az olasz foci mezek azonban nagyon is valóságosak. Ebben az olasz étterem-pizzériában a hangsúly nem annyira a hangulaton, mint inkább az autentikus itáliai konyha frissen elkészített remekein van, melyre az olasz séf, Giuseppe Giambertone személye a garancia.

Előételnek a vitello tonnatót ajánljuk. A vékonyra kiveregetett borjúszeleteket tejszínes tonhalmártás borítja, és csípős kapribogyó köríti. Az eredmény fenséges! Az étlapon számos tésztaétel és pizza szerepel. Kóstolja meg tagliatelle millennium-ot, a szélesmetéltet mini koktélrákkal, rukolával és koktélparadicsommal. Ezután rendeljen grillezett tengeri süllőt. A zamatos hal tökéletesre van sütve, amit a figyelmes pincér szakszerűen filéz ki a vendég asztalánál. Körítésnek kérjen fokhagymás, fonnyasztott parajt. A rozmaringos, pirított burgonyával tálalt argentin marhahús puha és ízletes. A húsételek kedvelői véleménye szerint az itteni rostélyos az egyik legjobb Budapesten!

A desszertlap számos olasz specialitást tartalmaz. A profiterol a magyar képviselőfánkhoz hasonlít. Hidegen szolgálják fel, vanília- vagy csokoládékrémmel leöntve. Nagyon finom! Érdemes megkóstolni a crostata di ricottát is, ezt alaza, ízletes túrótortát. A borlapon jó olasz borok mellett magyar különlegességek is szerepelnek, melyekből palackkal vagy pohárral is rendelhet. WiFi szolgáltatás is rendelkezésre áll, ha számítógépével érkezik, de ha csak egy jó kis falatozásra vágyik, kívánsága biztos teljesül!


Tesztelve: 2017 novembere

Milyen alkalomból:
Születésnap
Férőhely
Terasz 20 Benti férőhely 80
Jellemzők
Terasz Terasz
Különterem Különterem
WiFi WiFi
Gyerekbarát Gyerekbarát
Légkondicionálás Légkondicionálás
Millennium da Pippo
1062 Budapest, Andrássy út 76.
Hétfő - Vasárnap: 12:00-24:00
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO