Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

36 Bisztró

Bisztró Casual Dining
Nemzetközi

A 36 Bisztró kialakításánál arra törekedtek, hogy olyan lendületes, családbarát környezet jöjjön létre, ahol egész nap, a reggelitől a vacsoráig ki tudják szolgálni a környéken élőket és dolgozókat.

A 2018-ban megnyílt bisztró azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egészséges és természetes alapanyagokból friss és elképesztően finom ételeket tálaljon fel vendégeinek – bízva abban, hogy lehetséges kompromisszum-mentes (pénztárcabarát és egyúttal ízletes) fogásokat kínálni az ételallergiával együtt élőknek és az egészségtudatos vendégeknek.

A táplálkozástudományi tanácsadók segítségével összeállított étlapon szereplő ételek szinte minden diétairányzatba beilleszthetőek, s hogy a rendszeresen betérő vendégek változatosan tudjanak étkezni, folyamatosan cserélődik a kínálat. Az alapanyogat igyekeznek ellenőrzött, “tiszta” forrásból és földrajzilag a lehető legközelebbről beszerezni. Ételeik glutént egyáltalán nem tartalmaznak - helyette indokolt esetben Szafi liszt kerül felhasználásra. Omega 6 zsírsavat tartalmazó főzőolajokat (mint napraforgó, kukorica, repce) nem alkalmaznak, ahogy semmilyen adalékanyagot, valamint cukrot sem. Tejterméket is csak vaj formájában használnak. Cukrászdájukban az édességek szintén a fenti kritériumoknak megfelelően készülnek, a nem helyben készülő cukrásztermékek forrását pedig szigorúan ellenőrzik: jelenleg a teljesen mentes Hideg Nyalat sütemények, a Mentes és a Cake Shop által készített kézműves desszertek szerepelnek a palettán.

Egyedülálló módon helyet kaptak a kínálatban az ország első juice terapeutája által összeállított hidegen - hidraulikusan préselt juice-ok is, amit a vendégek akár haza is vihetnek, palackozott formában.


Tesztelve: 2018 októbere

 

Milyen alkalomból:
Üzleti ebéd Reggeli
Férőhely
Benti férőhely 80
Jellemzők
Gluténmentes Gluténmentes
WiFi WiFi
Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség
Gyerekbarát Gyerekbarát
Akadálymentes Akadálymentes
Légkondicionálás Légkondicionálás
36 Bisztró
1033 Budapest, Szentendrei út 36/a
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO