Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Prestige Hotel Budapest

4* superior

A klasszikus elegancia fellegvára

A Prestige Hotel Budapest 2015 áprilisában nyitotta meg kapuit – valóra váltva ezzel az eredeti elképzelést, a boldog békeidők megidézését. A szálloda az időtlen elegancia, a múlt építészeti vonásai és a napjainkra jellemző technológiai újítások különleges ötvözetének jegyeit viseli magán. A belváros egy csendes mellékutcájában található, mindössze néhány méterre a Dunától, egy kőhajításnyira a Parlament épületétől, a Szent István Bazilikától és a Lánchídtól. A középkori eleganciát tükröző belvárosi épület a XIX. században épült, Hild József, a magyarországi neoklasszicizmus és reformkor egyik legkreatívabb építészmérnöke tervei alapján.
A belsőépítészet a formatervezés és a lakberendezés területén briliánsan ötvözi a vintage stílust a modernitással, a klasszikus békeidők eleganciájával és a legújabb technikai eredményekkel mind a szobákban, mind a közös helyiségekben. A 85 klasszikus stílusú szoba mindegyikét magas minőségű bútorokkal rendezték be: a harmóniát és a finom eleganciát sugárzó egységek négy kategóriában érhetők el.
A szálloda étterme, a Costes Downtown rendkívül büszke Michelin-csillag elismerésére, amelyet kevesebb, mint egy évvel megnyitását követően kapott meg.
A Prestige Hotel Budapest széleskörűen kihasználható termei a Szalon és a Hild rendezvénytermek a konferenciaigények teljes körű kielégítésén túl a szálloda eredeti, felső-középosztálybeli légkört sugalló koncepciójának visszaidézésére is hivatottak.


Prestige Hotel Budapest
1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 5.
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO