Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Mala Garden Hotel**** superior

4*

Földöntúli nyugalom, hullámok, kényelem és kényeztetés. Mintha egy távol-keleti szigeten lennénk, csak mindez közelebb, a Balaton déli partján, Siófokon vár.
A Mala Garden Hotel és Étterem harmónikus építészeti kialakításával és egyedi belsőépítészeti hangulatával különleges élményt nyújt vendégei részére. Illatok, ízek, szemet gyönyörködtető látvány –  itt minden érzékszervünkre egyszerre hatnak.  A szállodában mindenhol fellelhető természetes anyagok (kőburkolatok és plasztikák, trópusi faborítások, kőszobrok) mellett a legmodernebb technológia is helyett kapott:  okos televíziók, led izzók, olasz Jacuzzi masszázskádak és energiatakarékos gépészeti megoldások szolgálják a vendégek pihenését és a gazdaságos működést. Az épület belsőjének kialakítását távoli egzotikus utazások inspirálták: minden térből árad a harmónia, a nyugalom és az átgondoltság, miközben az egész ittlétet áthatja egyfajta luxus. A fő cél a Balit átható természet és lakótér közti egység megvalósítása volt, az építészek a tervezésnél figyelembe vették a feng shui irányelveit is. A Balaton parti étterem hatalmas – harmonikaszerűen nyitható üvegajtóit elhúzva -, egybeolvad a kert az étteremmel, megszűnik a határ a kint és a bent között… A vízparthoz közeli kert páratlan vizuális élményt biztosít.

A hotel két épületből áll. A főépületben található a recepció, itt kapott helyet a Mandara Modern Italian Kitchen/Mandara Café és Kriya konferencia terem, továbbá a wellness részleg és a masszázs szobák is. Innen, a főépületből egy felülről fedett átjárón lehet átjutni a Mala Garden Étterem épületébe, ahol az étterem mellett találhatók további szobák, illetve a WHITE TEA lakosztály.
 
A Mala Garden Hotel és Étterem művészi vízfelületei, kerti csobogói, halakkal és vízinövényekkel egyaránt Balit idézik. A harmonikus enteriőr a Baliról származó szobrok, fehér kavicsok, vázák és kiegészítők által válik teljessé. A főépület földszintjén elhelyezkedő Mandara Café-ban saját készítésű cukrászkülönlegességeket kínálnak. A hotelhez tartozó, a Balaton fölé benyúló privát napozóterasz a nyári időszakban exkluzív strandolási helyszínként szolgál a szálloda vendégei részére. A szálloda étterme és rendezvényekre alkalmas díszterme céges és családi összejövetelek ideális helyszíne. A Mandara Café egész évben nyitva tart kávézóként, illetve cukrászdaként, a nyári hónapokban pedig olasz jellegű étlappal is várja a vendégeket.
A balatoni panorámás wellness részlegen tágas élménymedence és himalájai sótéglával kialakított szaunavilág várja vendégeinket. A pihenést autentikus thai masszőrők által végzett keleti masszázsok és egyéb masszázskülönlegességek teszik teljessé. Gyermekek a wellness részleget 09.00 és 18.00 óra között használhatják, a fennmaradó órákban az is csendesen tud relaxálni, aki gyermek nélkül érkezik.
A Mala Gardenben minden nap azon dolgoznak, hogy minden vendég elégedetten távozzon és újra visszatérjen. A minőséget és a szolgáltatások színvonalát a csapat rendszeres továbbképzése garantálja. A Mala Garden szlogenje a kedvesség mellett: “Luxus, Design, Harmónia” jól összefoglalja mindazt a Mala Garden érzést, amit bárki megtapasztalhat, aki ellátogat hozzájuk.

Jellemzők
Saját étterem Saját étterem
Wellness szolgáltatások Wellness szolgáltatások
Akadálymentesített Akadálymentesített
Rendezvények, esküvők Rendezvények, esküvők
Saját parkoló/védett parkoló Saját parkoló/védett parkoló
Belső medence Belső medence
Szobaszervíz Szobaszervíz
Mala Garden Hotel**** superior
8600 Siófok, A, Petőfi sétány 15.
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO