Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Continental Hotel Budapest

4* superior

A stílus és a hagyomány páratlan ötvözete

Az egykori Hungária Fürdő és Continental Szálló hamvaiból született, a Nyár és a Dohány utca sarkán található szálloda, amely a 21. század elvárásait ötvözi a tradicionális magyar vendégszeretettel. Célunk a Continental Hotel Budapest tervezésekor az volt, hogy a belváros közepén olyan oázist teremtsünk a vendégek számára, ahol a nagyváros rohanása egy kis időre megáll, a zavaró zajok teljesen elhalkulnak.

A 272 szobás szálloda ötféle kategóriában kínálja szobáit, melyek közül néhány saját erkéllyel rendelkezik. A maximális kényelem érdekében minden szoba parkettázott. Szobáink mindegyikében ingyenes WIFI-szolgáltatás elérhető.

A szálloda étterme, az ARAZ Étterem 120 fő befogadására alkalmas, széleskörű ételválasztékkal, francia-magyar kettős étlappal várja a vendégeket. A menüt a múlt század felső-középosztálybeli éttermeinek kínálata ihlette, a tradicionális magyar konyhát ötvözi a nemzetközi ínyencségekkel. A Continental Hotel Budapest SPA-ja Budapest egyik legmodernebb szállodai wellness-részlege, melyet a szálloda tetőteraszán található kiváló panorámájú külső medence tesz igazán egyedivé.

Konferenciákra, rendezvényekre hozzánk érkező vendégeink igényeit öt jól felszerelt tárgyalóteremben tudjuk kiszolgálni, melyek összkapacitása meghaladja a 300 főt. Szállodánk teremgarázzsal rendelkezik.

Tevékenységünk fő irányát tökéletesen kifejezi „Élvezze a magyar vendégszeretetet!” mottónk, amelynek eleget téve a kezdetben idegen nagyvárost luxus kategóriájú, elegáns környezetben szolgáltatásainkkal otthonná varázsoljuk.

Jellemzők
Saját étterem Saját étterem
Wellness szolgáltatások Wellness szolgáltatások
Külső medence Külső medence
Fitness terem Fitness terem
Rendezvények, esküvők Rendezvények, esküvők
Continental Hotel Budapest
1074 Budapest, Dohány utca 42-44.
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO