Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Budapest Marriott Hotel

5*

A mára már több, mint fél évszázada, 1969-ben átadott épületben 1994-ben nyitott meg a Budapest Marriott Hotel, amely azóta is vonzó célállomása a Budapestre látogatóknak. A szálloda festői környezetben, páratlan, folyóra néző kilátással, valamint modern, pezsgő és innovatív belső látványvilággal, a magyar vendégszeretet hagyományaihoz hűen várja vendégeit. A hotel megkapó brutalista homlokzata szöges ellentétben áll annak letisztult, kifinomult belső tereivel, amely jól tükrözi a történelmi múlt és jelen lendületének a városra jellemző kettősségét.

A 364, folyóra néző vendégszoba és lakosztály mindegyikében lélegzetelállító kilátásban lehet részünk. A padlótól plafonig érő franciaablakok változatos, zavartalan kilátást nyújtanak, amelyet a stílusos, letisztult belső tér ellensúlyoz. Ez az a hotel, ahol a tér alkalmazkodik minden vendéghez.

17 tágas rendezvénytermében a privát vacsorától a több száz fős konferenciáig mindent megtalál az ide látogató. Esküvők, tréningek, tárgyalások számára is ideálisak többnyire természetes fénnyel és Dunai panorámával rendelkező termei.

A hotel eredetisége a kifinomult környezet mellett az újító menüsorban is visszaköszön. A látványkonyhás, a város ritmusához jól illeszkedő DNB Budapest étterem ételsorának és enteriőrjének megtervezésekor egyaránt figyelembe vették a helyi és a nemzetközi vendégek igényeit. A város egyik legjobb bruncháról híres Budapest Marriott Hotel vonzza a vendégeket, így mindig érdemes előre asztalt foglalni.

A 9. emeleten található exkluzív Liz and Chain Sky Lounge tetőbárból a pesti nyüzsgés, az ég árnyalatait tükröző Duna és a fenséges Budai Várnegyed madártávlati látványa egyedülálló a városban. Kellemes környezetben, odafigyelő vendéglátással, hangulathoz illő zenékkel, ízletes falatokkal és koktélokkal várja vendégeit minden héten szerdától szombatig.

A magasföldszinten található Fitness & Health Club by Marriott fitneszterem kimeríti az egészség és a fitnesz fogalmát. A tágas, panorámás edzőterem a legmodernebb kardiogépekkel és eszközökkel várja az edzeni vágyókat, igény szerint képzett személyi edzői támogatással. A csoportos óráinkon ugyancsak kiváló szakemberek gondoskodnak az edzés megfelelő menetéről. Akik pedig kényeztetető kikapcsolódásra vágynak, igénybe vehetik a Marriott Health Club további szolgáltatásait. Tagsági progjamja kivételes kedvezményeket biztosít az étterem, a bár és más szolgáltatások áraiból.

Az épület fél évszázados múltjának és a szálló megingathatatlan hírnevének köszönhetően a Budapest Marriott Hotel történelmi jelentőséggel bír. A Budapest Marriott Hotel egyaránt kiváló vendéglátója az üzleti és a szabadidős utazóknak. Egyszerre letisztult és inspiráló belső terei, valamint elkötelezett csapata pedig a Marriott International lánc ikonikus szállodájává teszik.

Jellemzők
Saját étterem Saját étterem
Wellness szolgáltatások Wellness szolgáltatások
Fitness terem Fitness terem
Akadálymentesített Akadálymentesített
Rendezvények, esküvők Rendezvények, esküvők
Saját parkoló/védett parkoló Saját parkoló/védett parkoló
Szobaszervíz Szobaszervíz
Budapest Marriott Hotel
1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO