Mi tulajdonképpen ez a díj?
A „Best of Budapest & Hungary” egy független minősítési rendszer, melyet a Budapest Week Publishing alapított immár 30 éve azért, hogy a közönség figyelmét a legjobb hazai szállodákra, vendéglátókra és egyéb szolgáltatókra irányítsa. A kategória nyertesek büszkén függesztik ki elismerő oklevelünket szolgáltató egységükben, hisz ez a díj nem más, mint a minőség mércéje – garancia arra, hogy a szolgáltatást igénybe vevők, bármikor is térnek vissza az adott helyszínre, ugyanazzal a magas színvonalú szolgáltatásnyújtással fognak találkozni, amit már megszoktak.

Nézze meg előző évi nyerteseinket

Hogyan választjuk ki a legjobbakat?
A díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt-, valamint szigorú szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó minden évben, több mint 40 kategóriában. Ez a minőség mércéje. Mi így járulunk hozzá ahhoz, hogy a magyar szolgáltatások színvonala évről évre fejlődjön.

Nézze meg előző évi nyerteseinket

Így működik
Jelentkezzen be, majd válassza ki kedvenceit! Tetszőleges számú kategóriában adhatja le szavazatait. Amennyiben nem találja kedvencét a jelöltek között, saját ajánlását is beírhatja. A folyamat megszakítható, folytatható és módosítható.

Nézze meg előző évi nyerteseinket
Kategóriák

1
SZÁLLODÁK
2
ÉTTERMEK
3
PUB-OK, BÁROK, KÁVÉZÓK
4
CUKRÁSZDÁK, PÉKSÉGEK, ÍNYENCBOLTOK
5
EGYÉB SZOLGÁLTATÓK
 

A szavazáshoz előzetes regisztráció szükséges a fenti menüpontban lévő gomb segítségével. A jelöltek bejelentkezés után válnak láthatóvá, kiválaszthatóvá. Amennyiben nem találja kedvencét a listában, ön is beírhatja a szolgáltatót az adott kategóriába!
Szavazataikat 2024. március 7-ig adhatják le kedvenceikre!