Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

5*

Budapest egyik legkülönlegesebb ötcsillagos szállodája a főváros szívében, a legfőbb turisztikai és üzleti központban, a méltán híres Váci utca sarkán, az Erzsébet híd lábánál található. A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace 2012-ben nyitotta meg kapuit a Buddha-Bar szállodai kollekció második ékköveként a tekintélyes történelmi múlttal rendelkező patinás Klotild Palota falai között.

Az utánozhatatlan, kortárs ázsiai-koloniális dizájn életre kelti a kifinomultság és az egyediség érzését mind a 75 szobában és 27 luxus lakosztályban. A keleti stílus, a modern jegyek és az elegáns megoldások pedig kifejezik a Buddha-Bar életérzését ötcsillagos luxusba csomagolva. A legmodernebb technológiát felvonultató konferenciatermek és különleges kialakítású belső terek ideális helyszínt nyújtanak rendezvények számára, míg a teljes testi és lelki nyugalomra vágyóknak a Buddhattitude Spa kínál lehetőséget a felfrissülésre és kikapcsolódásra.

A Buddha-Bar Budapest Restaurant & Lounge a hazai közönség, illetve az idelátogató külföldiek körében is egyaránt népszerű ázsiai fúziós konyhájának köszönhetően, hiszen kínálata között a kínai, a thai, az indiai és a japán gasztronómia legjava megtalálható. Az étterem a hét minden napján várja vendégeit a város legszélesebb sushi választékával, vasárnaponként pedig ázsiai büfével, látványkonyhával és számos további finom falattal megkoronázva a brunch élményét.

A különleges ételeket remekül kiegészítő domináns vörössel és hatalmas Buddha szoborral dekorált étterem a gasztronómiai utazás első állomása, amit a Lounge & Bar követ, ahol a különleges hozzávalókból készült koktélokat és az autentikus Buddha-Bar zenét élvezhetik a vendégek.

A Klotild Palota gazdag gasztronómiai kínálatát a közel-kelet egyik legizgalmasabb konyhája egészíti ki 2015 óta. A tradicionális libanoni étteremben minden fogás „halal” eljárással készül, hagyományos receptekből. Az executive chef személyes tapasztalatával, arab konyha iránti szenvedélyével garantálja az igazi kulináris élményt, az étlapon pedig megtalálható az összes elengedhetetlen libanoni fogás. A Baalbek valóban egy más világba repít, hiszen belépéskor a keleties hangulatú enteriőr, az azt kiegészítő sajátos zene és a hamisítatlan arab vendégszeretet fogad bennünket. Legyen szó ebédről vagy vacsoráról, az étterem finom falatokkal, hangulatos terasszal, különleges shisha válogatással várja vendégeit.

 

Jellemzők
Saját étterem Saját étterem
Wellness szolgáltatások Wellness szolgáltatások
Fitness terem Fitness terem
Rendezvények, esküvők Rendezvények, esküvők
Saját parkoló/védett parkoló Saját parkoló/védett parkoló
Állatbarát Állatbarát
Szobaszervíz Szobaszervíz
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace
1052 Budapest, Váci utca 34.
Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO